Get Adobe Flash player
Security Service
Security Service
Security Service
Security Service
Security Service
 
 
 
Technisch vooruitstrevende cilinder sloten vertragen de inbreker maar zoveel ...
 
Elektronische beveiliging bestaat al vele jaren. Banken en bedrijven hebben hiermee een jarenlange ervaring. Het grote voordeel van elektronische beveiliging is dat het detecteert en signaleert, bij schending wordt een inbreker er op geattendeerd dat hij betrapt is d.m.v. een interne sirene. Met een strategisch alarmsignaal wordt hij/zij gedwongen de ruimte te verlaten. De inbreker weet namelijk niet wat voor vorm van opvolging er zal plaatsvinden.
Gebleken is dat een inbreker een woonhuis met elektronische beveiliging liever links laat liggen. Dit is geen loze uitspraak maar een feit, vrijstaande huizen en villa’s hebben al jaren ervaring hierin. Niet voor niets wordt er in dit soort huizen het minst ingebroken.
 
Alarm Centrales zijn systemen die de volledige controle en verwerking doen
van uw systeem. Hierbij hebt U de mogelijkheid van een centrale voor
aansluiting van 6 zones tot 248 zones, 8 verschillende partities (onderverdeling van het gebouw), geheugen opvraging tot 400 evenementen, 200 gebruikercodes, zelfherstellende zekeringen, back up  batterij bij stroomonderbreking, ingebouwde telefoonmelder voor doorsturing van alarmmeldingen naar bewakingscentrale of GSM.
 
Er zijn diverse componenten die mogelijk op deze centrales kunnen worden aangesloten, enkele voorbeelden:
 
Detectoren doen zowel een controle op warmtebeweging als reële beweging wat tevens een betrouwbare stabiliteit garandeert. Verschillende mogelijkheden van bereik. Detectoren kunnen op muren of palen geplaatst worden. Zij kunnen een omtrek van de tuin beveiligen. Bij onderbreking zullen deze een alarm veroorzaken. Er bestaat ook een Infrarooddetector met een dubbele controle die geen activiteit zal registreren van dieren voor plaatsing op de gevel. Actief Infrarooddetector voor plaatsing aan ramen. Detectoren kunnen zeer smal zijn en kunnen hierdoor perfect aan deuren of ramen rond de woning geplaatst worden.
 
Magneetcontacten worden geplaatst op ramen, deuren, garagepoorten, …Zij doen controle wanneer een bepaalde raam of deur wordt geopend. Deze toepassing is ideaal om de perimeter (omtrek van de woning) te beveiligen bij (ongewenste) aanwezigheid.
 
Sirenes voor binnen of buiten. Een binnensirene die 112 dB produceert uitgevoerd in polycarbonaat zodat ze tegen een stootje kan of een buitensirene 132 dB in Inox voorzien van back-up batterij en ingebouwde flitslamp.